Fitlife4U

Online coaching
Personal Training

Coach & Go Online coaching

Je eigen trainingsschema's op maat gemaakt en daarnaast keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app. 1x per maand coach contact voor bijstellen schema's. Minimale periode is 3 maanden.

19.95 monthly

View

Coach & Go Pro Online coaching

Je eigen training- en voedingsschema's op maat en keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Elke 2 weken coach contact/ check-in en zowel monitoren dan wel bijstellen schema's. Minimale periode is 3 maanden. Ook uitermate geschikt voor diegene die toe werkt naar een fotoshoot of fysieke wedstrijd.

39.95 monthly

View

Coach & Go Fuel Online coaching

Je eigen voedingsplan op maat gemaakt en keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. 1x per maand coach contact voor bijstellen schema's. Minimale periode is 3 maanden.

19.95 monthly

View

Coach & Go Fit Online coaching

Je eigen training- en voedingsschema's op maat gemaakt en keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. 1x per maand coach contact/ check-in en bijstelling schema's. Minimale periode is 3 maanden.

29.95 monthly

View

Personal Training 3× per week

3x per week trainen onder begeleiding van René bij Fitlife4U incl. training- en voedingsschema's op maat en keuze uit 50+ trainingsschema's in de Fitlife4U coaching App incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Wekelijks coach contact/ check-in incl. vetmeting en bijstelling schema's. Minimale periode is 3 maanden.

345.00 monthly

View

Personal Training 1× per week

1x per week trainen onder begeleiding van René bij Fitlife4U incl. training- en voedingsschema's op maat en keuze uit 50+ trainingsschema's in de Fitlife4U coaching App incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Wekelijks coach contact/ check-in incl. vetmeting en bijstelling schema's. Minimale periode is 3 maanden.

175.00 monthly

View

Personal Training 2× per week

2x per week trainen onder begeleiding van René bij Fitlife4U incl. training- en voedingsschema's op maat en keuze uit 50+ trainingsschema's in de Fitlife4U coaching App incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Wekelijks coach contact/ check-in incl. vetmeting en bijstelling schema's. Minimale periode is 3 maanden.

260.00 monthly

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......