Fitlife4U

Online coaching
Personal Training

AANBIEDING VOEDING Coaching

Je eigen voedingsplan op maat gemaakt en keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. 1x per maand coach contact voor bijstellen schema's. Minimale periode is 3 maanden. Nu als AANBIEDING voor slechts €19,95 per maand.

19.95 monthly

View

Coaching COMPLEET

Je eigen training- en voedingsschema's op maat gemaakt en keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. 2x per maand coach contact/ check-in en bijstelling schema's. Minimale periode is 3 maanden.

39.95 monthly

View

Coaching VOEDING

Je eigen voedingsplan op maat gemaakt en keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. 1x per maand coach contact voor bijstellen schema's. Minimale periode is 3 maanden.

29.95 monthly

View

Coaching TRAINING

Je eigen trainingsschema's op maat gemaakt en daarnaast keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app. 1x per maand coach contact voor bijstellen schema's. Minimale periode is 3 maanden.

24.95 monthly

View

Personal Training 1x per maand incl. coaching middels de app

Training- en voedingsschema's op maat plus 1x per maand PERSONAL TRAINING incl. check up, daarnaast keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Minimale periode is 3 maanden. De PT sessie zal gericht zijn op techniek, oefening uitleg, progressie meetpunt, uitleg intensiteit e.d.

59.95 monthly

View

Personal Training 1× per week incl. coaching middels de app.

1x per week trainen onder begeleiding van René bij Fitlife4U incl. training- en voedingsschema's op maat en keuze uit 50+ trainingsschema's in de Fitlife4U coaching App incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Wekelijks coach contact/ check-in incl. vetmeting en bijstelling schema's. Minimale periode is 3 maanden.

199.00 monthly

View

Personal Training 2x per maand incl. coaching middels de app

Training- en voedingsschema's op maat plus 2x per maand PERSONAL TRAINING incl. check up, daarnaast keuze uit 50+ gratis trainingsschema's in de Fitlife4U coaching app incl. mogelijkheid voeding bij te houden en te variëren in de foodtracker. Minimale periode is 3 maanden. De PT sessies zullen gericht zijn op techniek, oefening uitleg, progressie meetpunt, uitleg intensiteit e.d.

99.95 monthly

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......